Solicita Oferta
Ceaiul, bautura ce are proprietati calmante, de relaxare sau care poate ajuta la tratarea anumitor afectiuni datorita beneficiilor plantelor, reprezinta imaginea unei istorii bine pastrate chiar si in zilele noastre. Care este secretul unei preparari corecte pentru efecte pozitive imediate ale ceaiului, afla in cele ce urmeaza.
Pe langa ceainic, apa face parte dintre principalele componente ale unei arome de ceai placut evidentiate. Lu Yu, parintele ceaiului era de parere ca cea mai potrivita apa pentru prepararea ceaiului este cea provenita din izvoarele de munti. In zilele noastre, sursa apei pentru prepararea ceaiului este cea de la robinet, insa conform studiilor, apa dura nu permite aromei ceaiului sa se dezvolte corespunzator iar calcarul din apa in combinatie cu ingredientele din ceai, pot forma o substanta la suprafata ceaiului, determinand astfel un gust amarui.
Cea mai buna solutie pentru obtinerea apei ultrapure in vederea prepararii ceaiului cu gustul perfect reprezinta utilizarea apei obtinute prin instalarea unui filtru de apa. Filtrele pentru apa indeparteaza calcarul, clorul si alte substante ce pot dauna gustului ceaiului. Rezultatul este o apa cu o aroma deosebita – perfecta pentru obtinerea celor mai aromate si gustoase ceaiuri.
Filtre cu osmoza inversa reprezinta solutia ideala pentru filtrarea apei de la bucatarie cu scopul de a obtine apa curata nelimitat. Eliminarea substantelor nocive, precum: aluminiul, arsenicul, azbestul, benzenol, clorul si altele, reduc riscul de contaminare al organismului si imbunatatesc substantial aroma si gustul ceaiului proaspat preparat.
Datorita sistemului sau de difuziune a apei printr-o membrana semipermeabila, osmoza este un fenomen de difuzie care creaza un transfer de molecule de apa de la concentratia scazuta de ioni, catre solutia cu concentratie ridicatade ioni, pana in momentul in care cele doua solutii devin egale.
Aqua Ro102A de la Aquatech International este realizat special pentru o experienta de utilizare indelungata. Sistemul are capacitatea de a produce apa ultrapura fara a folosi chimicale sau electricitate. Conceput pentru a indeparta in proportie de 95% din bacterii si 99% din clorul continut, acesta imbunatateste gustul si calitatea apei eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute si sedimentele. Astfel in cazul prepararii ceaiului perfect, aroma si gustul se echilibreaza, obtinand o bautura benefica organismului din toate punctele de vedere.
ATENTIE: Procesul de fierbere al apei poate reduce cantitatea de clor existenta in apa, insa prin fierbere celelalte substante si sedimente existente in componenta apei raman fixate in compozitia acesteia cauzand modificari diverse.
O solutie alternativa pentru obtinerea apei curate si implicit a unui ceai perfect preparat, o reprezinta instalarea filtrelor dedurizatoare a apei de la robinet.
Instalarea de Statii automate de dedurizare presupune prevenirea depunerilor de ioni duri precum: Calciul si Magneziul, in instalatia de apa rece si calda, protejand astfel atat organismul uman cat si obiectele sanitare din propria locuinta. Obtine apa curata si protectia tuturor elementelor de incalzire care utilizeaza apa (boilere, masini de spalat, expresoare de cafea, masini de calcat etc.) prin instalarea statiilor automate de dedurizare a apei casnice.
Avantajele statiilor automate de dedurizare a apei de la robinet sunt reprezentate de functionalitatea acestora cu ajutorul comenzii electronice, regenerarea contracurent, nu necesita supraveghere, nu se corodeaza iar operatiile de intretinere se efectueaza ANUAL.
Afla mai multe detalii despre alegerea filtrului de apa potrivit necesitatilor tale!
Solicita Oferta